Вартість участі у навчанні складає 1500 грн з особи та включає консультації під час проведення курсів, забезпечення нормативно-правовою літературою, кави-брейк та повноцінні обіди. Для дитячих будинків та інтернатів вартість навчання становить 1400 грн з особи.

1. Загальний огляд Закону України "Про публічні закупівлі". Основні положення та відмінності Закону "Про публічні закупівлі". НОВА РЕДАКЦІЯ!

Графік проведення навчань на 2020 рік:

• 23 –24 березня

Подільська школа бізнесу
Конференц-сервіс PDF Друк e-mail

Вінницька торгово-промислова палата пропонує зручний конференц-сервіс у центрі міста! До ваших послуг – комфортні, технічно обладнані зали різної місткості для проведення семінарів, нарад, презентацій, прес-конференцій та інших заходів. Маємо можливість організації фуршетів, обідів та перерв на каву.

Конференц-зал – обладнаний Wi-Fi-проектором, що вміщує 80 осіб, є ідеальним місцем для проведення семінарських занять, тренінгів та прес-конференцій. (450 грн/год.)

В іншому конференц-залі можуть вільно розташуватися понад 30 осіб. Облаштування залу створює приємну атмосферу для проведення ділових переговорів, засідань, зустрічей та презентацій. (400 грн/год.)

Простора аудиторія, в якій є можливість розмістити стільці у різному порядку.

Довідки за телефонами: (0432) 52-07-12, 52-59-62.

Адреса: вул.Соборна, 67, кімната 103 (Організаційний відділ).

Державні закупівлі PDF Друк e-mail

Графік проведення навчань на 2020 рік:

• 23 –24 березня

За додатковою інформацією звертайтесь за тел: (0432) 525962, тел./факс: (0432) 520712. Адреса: вул.Соборна, 67, кім. 103. E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Школа Бізнесу Вінницької ТПП PDF Друк e-mail

Школа Бізнесу Вінницької ТПП є розробкою групи справжніх професіоналів у галузі менеджменту, маркетингу, економіки та психології. Ії створення було обумовлено розумінням того, що український бізнес потребує кваліфікованої, якісної та надійної направляючої для глибшого розуміння власної справи.

Анонси сайту PDF Друк e-mail

Практичний семінар для керівників

«Розгортання стратегії та управління підприємством в стилі Lean»

21.02.2020 о 10:00

Основні теми та акценти семінару:

1. Коротко про основне: Хосін канрі – стратегія на одному аркуші.
Хосін канрі – це метод стратегічного управління компанією, в процесі реалізації якого встановлюються напрямки діяльності підприємства, цілі й інструменти для їх досягнення, що сприяє залученню керівників і персоналу у вироблення спільного бачення і загального плану дій. Хосін канрі іноді також розглядається як процес розгортання політики. Це 7-ступеневий процес планування, коли стратегічні цілі повідомляються всій компанії, а потім реалізуються. Система Хосін канрі виникла в післявоєнній Японії та поширилася і отримала визнання в США і по всьому світу.
Перш за все, Хосін канрі це інструмент, що зв’язує макро і мікро рівні організації. Хосін канрі допомагає побачити самий верхній рівень цілей компанії, працюючи на мікрорівні, і в той же час розуміти можливості, творчий потенціал і проблеми мікро-рівня, перебуваючи на найвищих рівнях управління.
Основною з умов реалізації політики Хосін канрі є створення документа, в якому фіксуються результати процесу розробки стратегії компанії. Для цього в системі Хосін застосовують такий інструмент, як «Х-матриця», яка дає можливість представити весь процес розробки стратегії на одному аркуші паперу.

2. Набір інструментів ефективного Lean-лідера.
Отримання лідерських навичок, що необхідні для підтримки “здоров’я” організації не потребує залучення дороговартісних консультантів, достатньо низки простих та дієвих кроків, щоб створити міцну систему управління в режимі реального часу. За допомогою цих інструментів багато лідерів змогли вивести свої компанії на новий рівень розвитку, досягти доти небаченої прибутковості та забезпечити своєму бізнесу перші позиції на ринку.
Створення середовища для співпраці між керівництвом та колективом – це кропітка праця, але тільки так можливо забезпечити ефективний процес зростання та утримання досягнутого результату.

Семінар проведуть фахівці компанії BOEX Group (Business & Operational Excellence) які мають багаторічний досвід роботи в провідних компаніях та яскраві практичні кейси.

Семінар відбудеться за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна,68, конференц-зал.

Вартість участі у семінарі становить: 1500 грн з особи при оплаті до 10 лютого та 1800 грнпісля 10 лютого. Для підприємств – членів Вінницької ТПП діє знижка 20%
Довідки за телефонами: (0432) 520712, 525962

посилання для реєстрації: https://docs.google.com/forms/d/1JkRcUj9cZd3VRbcmkXZc0sJ1HZYc1vrZ42nAeC8fvuY/edit

План Семінару

Конкурентні переваги PDF Друк e-mail

Інноваційність в підходах до навчання, форматах і темах: команда викладачів-практиків, визнаних на високому рівні, запрошення тренерів-консультантів з будь-якого напрямку, що зацікавить аудиторію.

Підхід до навчання як до “відкритої системи”, де завдяки новим знанням та спілкуванню з провідними спеціалістами буде створена атмосфера для генерування ідей та прийняття рішень; випробування більшості знань на практиці вже під час навчання.

Всі наші програми орієнтовані на Ваш результат.

Більше статтей...
« ПочатокПопередня12НаступнаКінець »