1. НОВА РЕДАКЦІЯ! Загальний огляд Закону України "Про публічні закупівлі". Основні положення та відмінності Закону "Про публічні закупівлі".

Графік проведення навчань на 2019 рік:

• 23 –24 грудня

Графік проведення підвищення кваліфікації на 2020 рік:

Подільська школа бізнесу
Конференц-сервіс PDF Друк e-mail

Вінницька торгово-промислова палата пропонує зручний конференц-сервіс у центрі міста! До ваших послуг – комфортні, технічно обладнані зали різної місткості для проведення семінарів, нарад, презентацій, прес-конференцій та інших заходів. Маємо можливість організації фуршетів, обідів та перерв на каву.

Конференц-зал – обладнаний Wi-Fi-проектором, що вміщує 80 осіб, є ідеальним місцем для проведення семінарських занять, тренінгів та прес-конференцій. (450 грн/год.)

В іншому конференц-залі можуть вільно розташуватися понад 30 осіб. Облаштування залу створює приємну атмосферу для проведення ділових переговорів, засідань, зустрічей та презентацій. (400 грн/год.)

Простора аудиторія, в якій є можливість розмістити стільці у різному порядку.

Довідки за телефонами: (0432) 52-07-12, 52-59-62.

Адреса: вул.Соборна, 67, кімната 103 (Організаційний відділ).

Державні закупівлі PDF Друк e-mail

Графік проведення навчань на 2019 рік:

• 23 –24 грудня

Графік проведення підвищення кваліфікації на 2020 рік:

За додатковою інформацією звертайтесь за тел: (0432) 525962, тел./факс: (0432) 520712. Адреса: вул.Соборна, 67, кім. 103. E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Конкурентні переваги PDF Друк e-mail

Інноваційність в підходах до навчання, форматах і темах: команда викладачів-практиків, визнаних на високому рівні, запрошення тренерів-консультантів з будь-якого напрямку, що зацікавить аудиторію.

Підхід до навчання як до “відкритої системи”, де завдяки новим знанням та спілкуванню з провідними спеціалістами буде створена атмосфера для генерування ідей та прийняття рішень; випробування більшості знань на практиці вже під час навчання.

Всі наші програми орієнтовані на Ваш результат.

Школа Бізнесу Вінницької ТПП PDF Друк e-mail

Школа Бізнесу Вінницької ТПП є розробкою групи справжніх професіоналів у галузі менеджменту, маркетингу, економіки та психології. Ії створення було обумовлено розумінням того, що український бізнес потребує кваліфікованої, якісної та надійної направляючої для глибшого розуміння власної справи.

Наша місія PDF Друк e-mail
  • Реалізація системного лідерства в бізнесі.
  • Підготовка професійних управлінських кадрів, підприємців - менеджерів сучасного складу мислення, що глибше розуміють особливості ринкової економіки, володіють знаннями і навиками, необхідними для підготовки, прийняття та реалізації ефективних управлінських рішень.