Графік проведення навчань на 2022 рік:

• 03 – 04 березня

За додатковою інформацією звертайтесь за тел.: (0432) 525962, тел./факс: (0432) 520712. Адреса: вул.Соборна, 67, кім.103. E-mail: travel@cci.vn.ua

Конкурентні переваги PDF Друк e-mail

Інноваційність в підходах до навчання, форматах і темах: команда викладачів-практиків, визнаних на високому рівні, запрошення тренерів-консультантів з будь-якого напрямку, що зацікавить аудиторію.

Підхід до навчання як до “відкритої системи”, де завдяки новим знанням та спілкуванню з провідними спеціалістами буде створена атмосфера для генерування ідей та прийняття рішень; випробування більшості знань на практиці вже під час навчання.

Всі наші програми орієнтовані на Ваш результат.

Всебічний розвиток професійних та особових якостей людини.

Гнучкість: організатори гарантують швидке реагування на побажання постійних клієнтів, професійних або суспільних об’єднань підприємців, окремих зацікавлених організацій щодо оперативних змін у програмі Школи, скерованих на задоволення актуальних ділових інтересів та побажань. Багатогранність методів організації навчання та учбового матеріалу, що буде надаватися.

Модульність програм, що надаватиме можливість індивідуального підходу до побудування учбового процесу.

Наочність та простота: всі матеріали викладаються у простій доступній формі. Кожен учасник семінару або тренінгу отримає комплекс матеріалів, який буде використовувати як під час, так і після навчання.