МЕТОДИЧНИЙ  ЦЕНТР З РОЗВИТКУ СИСТЕМ МЕНЕДЖМЕНТУ

1. Методична допомога щодо впровадження національних та міжнародних стандартів з систем менеджменту якостіі, безпечності харчових продуктів, екологічного менеджменту згідно з вимогами ISO 9000, ISO 22000, ISO 14001, системи НААСР:

• діагностичний аудит, який включає аналіз первинного стану підприємства на відповідальність міжнародним стандартам або стандартам, які вимагаються третьою стороною;
  • навчання персоналу підприємства вимогам стандартів та проведенню внутрішніх аудитів;
  • розробка та впровадження системи менеджменту (складання план-графіку заходів щодо розробки системи менеджменту, розробка повного комплекту документації, визначення та опис конкретних бізнес-процесів, експертиза їх взаємодії, практичне консультування відповідних працівників підприємства щодо вимог стандартів;
  • проведення внутрішнього аудиту;
  • супровід під час сертифікаційного аудиту.

2. Методична допомога при розробці проектів технічних умов (ТУ) та технологічної документації за всіма видами продукції:

• харчова продукція
  • сільськогосподарська продукція
  • продукція переробної промисловості
  • хімічна продукція
  • медична техніка
  • продукція легкої промисловості
  • електротехнічна продукція
  • продукція машинобудування та будіндустрії тощо.

3. Проведення навчальних семінарів, тренінгів з питань систем менеджменту.

Адреса: 21050, м.Вінниця, вул.Соборна, 67, кім.103.
Тел: (0432) 525962, факс: (0432) 520712, моб. +38 (067) 430-13-19 - Кащина Лариса Петрівна.
E-mail: iso1@cci.vn.ua

Конкурентні переваги PDF Друк e-mail

Інноваційність в підходах до навчання, форматах і темах: команда викладачів-практиків, визнаних на високому рівні, запрошення тренерів-консультантів з будь-якого напрямку, що зацікавить аудиторію.

Підхід до навчання як до “відкритої системи”, де завдяки новим знанням та спілкуванню з провідними спеціалістами буде створена атмосфера для генерування ідей та прийняття рішень; випробування більшості знань на практиці вже під час навчання.

Всі наші програми орієнтовані на Ваш результат.

Всебічний розвиток професійних та особових якостей людини.

Гнучкість: організатори гарантують швидке реагування на побажання постійних клієнтів, професійних або суспільних об’єднань підприємців, окремих зацікавлених організацій щодо оперативних змін у програмі Школи, скерованих на задоволення актуальних ділових інтересів та побажань. Багатогранність методів організації навчання та учбового матеріалу, що буде надаватися.

Модульність програм, що надаватиме можливість індивідуального підходу до побудування учбового процесу.

Наочність та простота: всі матеріали викладаються у простій доступній формі. Кожен учасник семінару або тренінгу отримає комплекс матеріалів, який буде використовувати як під час, так і після навчання.