Графік проведення навчань на 2021 рік:

• 04 – 05 жовтня
  • 04 – 05 листопада

За додатковою інформацією звертайтесь за тел.: (0432) 525962, тел./факс: (0432) 520712. Адреса: вул.Соборна, 67, кім.103. E-mail: travel@cci.vn.ua

Конференц-сервіс PDF Друк e-mail

Вінницька торгово-промислова палата пропонує зручний конференц-сервіс у центрі міста! До ваших послуг – комфортні, технічно обладнані зали різної місткості для проведення семінарів, нарад, презентацій, прес-конференцій та інших заходів. Маємо можливість організації фуршетів, обідів та перерв на каву.

Конференц-зал – обладнаний Wi-Fi-проектором, що вміщує 80 осіб, є ідеальним місцем для проведення семінарських занять, тренінгів та прес-конференцій. (450 грн/год.)

В іншому конференц-залі можуть вільно розташуватися понад 30 осіб. Облаштування залу створює приємну атмосферу для проведення ділових переговорів, засідань, зустрічей та презентацій. (400 грн/год.)

Простора аудиторія, в якій є можливість розмістити стільці у різному порядку.

Довідки за телефонами: (0432) 52-07-12, 52-59-62.

Адреса: вул.Соборна, 67, кімната 103 (Організаційний відділ).