1. НОВА РЕДАКЦІЯ! Загальний огляд Закону України "Про публічні закупівлі". Основні положення та відмінності Закону "Про публічні закупівлі".

Графік проведення навчань на 2019 рік:

• 07 – 09 жовтня

Графік проведення підвищення кваліфікації на 2019 рік:

• 08 – 09 жовтня

Анонси сайту PDF Друк e-mail

"Безпечність харчових продуктів - основа виробництва, переробки та обігу"

22 жовтня 2019 року о 10:00

Питання до розгляду:

• основні зміни в новій версії стандарту ISO 22000:2018;
  • вимоги Наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01.10.2012 № 590 зі змінами;
  • Закон України Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів, вимоги до маркування;
  • порядок та процедура проведення перевірок виробників харчових продуктів згідно діючого законодавства;
  • розгляд макетів етикеток учасників, та рекомендації щодо оформлення.

Доповідачі семінару:

Пігарьова Л.А. – начальник методичного центру з розвитку систем менеджменту Вінницької ТПП;

Салюк А.В.начальник відділу безпечності харчових продуктів Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області;

Кохан С.В.експерт з питань стандартизації, метрології ДП «УКРНДНЦ».

Вартість участі у семінарі становить 1000 грн з особи.

Для підприємств-членів Вінницької ТПП діє знижка — 20%

Семінар відбудеться за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 68, конференц-зал (ІІ поверх)

Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1ysx_1B3MOUKuHkJXqPy06zORxdU-o38VrtUi0xfaRjI/edit

Довідки за телефонами: (0432)520712, 525962