МЕТОДИЧНИЙ  ЦЕНТР З РОЗВИТКУ СИСТЕМ МЕНЕДЖМЕНТУ

1. Методична допомога щодо впровадження національних та міжнародних стандартів з систем менеджменту якостіі, безпечності харчових продуктів, екологічного менеджменту згідно з вимогами ISO 9000, ISO 22000, ISO 14001, системи НААСР:

• діагностичний аудит, який включає аналіз первинного стану підприємства на відповідальність міжнародним стандартам або стандартам, які вимагаються третьою стороною;
  • навчання персоналу підприємства вимогам стандартів та проведенню внутрішніх аудитів;
  • розробка та впровадження системи менеджменту (складання план-графіку заходів щодо розробки системи менеджменту, розробка повного комплекту документації, визначення та опис конкретних бізнес-процесів, експертиза їх взаємодії, практичне консультування відповідних працівників підприємства щодо вимог стандартів;
  • проведення внутрішнього аудиту;
  • супровід під час сертифікаційного аудиту.

2. Методична допомога при розробці проектів технічних умов (ТУ) та технологічної документації за всіма видами продукції:

• харчова продукція
  • сільськогосподарська продукція
  • продукція переробної промисловості
  • хімічна продукція
  • медична техніка
  • продукція легкої промисловості
  • електротехнічна продукція
  • продукція машинобудування та будіндустрії тощо.

3. Проведення навчальних семінарів, тренінгів з питань систем менеджменту.

Адреса: 21050, м.Вінниця, вул.Соборна, 67, кім.103.
Тел: (0432) 525962, факс: (0432) 520712, моб. +38 (067) 430-13-19 - Кащина Лариса Петрівна.
E-mail: iso1@cci.vn.ua

Державні закупівлі PDF Друк e-mail

Графік проведення навчань на 2021 рік:

• 04 – 05 листопада

За додатковою інформацією звертайтесь за тел.: (0432) 525962, тел./факс: (0432) 520712. Адреса: вул.Соборна, 67, кім.103. E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду