Викладачі PDF Друк e-mail

Братусь Юлія Вікторівна

Спеціаліст з безперервного вдосконалення і координації проектів. Сертифікований фахівець міжнародними компаніями в сфері застосування кайдзен інструментів

Основні досягнення:

Розробка, впровадження та супровід інструментів:
системи пропозицій щодо поліпшення.

системи 5S
ефективної командної роботи
системи мотивації для підняття ініціативи співробітників

Побудова системи:

• аналізу на підприємстві (5 Чому, Риба Ісікави і т.п.)
  • аудитів та надання зворотного зв'язку на підприємстві
  • ефективної командної роботи і системи аналізу та розробки Ключових Показників Ефективності.

Внутрішній тренер компанії ІНТЕРПАЙП.

КлимеКлименко Ю.М.нко Юрій Миколайович

Кандидат технічних наук, бізнес-консультант

Науково-викладацький стаж — 20 років.

1978 – 1994 – ВПІ: інженер, аспірант, викладач, керівник науково-дослідної лабораторії та госпрозрахункових тем.

1991 – 2004 – керівник приватних підприємств (видавнича діяльність, впровадження науково-технічних розробок, консалтинг, бізнес-  планування, експортна торгівля), заступник гендиректора обласного об’єднання зернопереробної промисловості, віце-президент ВАТ “Вінницяхлібопродукт”: поставки матеріально-технічних ресурсів сільгоспвиробникам області, виробництво зернових, розробка проекту “Регіональне замовлення”, управління проектом оренди 12 тис.га.

2004 – консалтингова діяльність: програми повернення дебіторської заборгованості банкам, розробка проекту інвестування агросектору.

2004 – викладач (ЕУ, “Україна”, Університет імені Поплавського, КІБІТ).

2004 – 2006 – громадська діяльність: обласні штаби виробничих компаній.

2007 – виконавчий директор компанії “Віктор”.

ФілімонФілімонов С.А.ов Сергій Анатолійович

Сертифіков аний бізнес-тренер, професійний коуч, практик і майстер НЛП, психолог

Власник і генеральний директор компанії «ВІНЕКСПО» (Розробки у сфері перевезення, зберігання й утилізації боєприпасів).

Загальний стаж керівної роботи – 19 років.

Особиста практика і робота у сфері розвитку особи – 16 років.

Досвід проведення бізнес-тренінгів і семінарів особистісного росту – понад 4 років.

1991 – Латвійський державний університет, м.Рига. Юридичний факультет. Спеціальність «Правознавство».

2007 – Ленінградський Державний Університет ім.Пушкіна (заочно). Факультет – психологія. Спеціальність «Практичний психолог».

2009 – Вісбаденська Академія Психотерапії (W I A P). Спеціальність «Базовий консультант з позитивної психотерапії».

З 2007 – приватна практика. Психотерапія і психологічне консультування з застосуванням техніки і методів коучингу, НЛП, позитивна психотерапія енергетичної психології (EFT, Deep Peat, Dp-4). Автор і ведучий практичних семінарів: «Управління у стилі коучинг», «Ефективне досягнення цілей (Техніка моделювання досвіду)», «Управління емоціями», «Навики ефективної комунікації», «Емоційна компетентність».

Інструктор з Кундаліні йоги (школа Йоги Бхаджана).

Шиян АШиян А.А.натолій Антонович

Закінчив Одеський державний університет ім. І.І.Мечнікова в 1978 році за спеціальністю «Теоретична фізика».

Кандидат фізико-математичних наук з 1984 року.

Друга вища освіта менеджера отримана у 2003 році.

Автор понад 100 наукових статей, із них понад 25 – у сфері економіки. Автор 2-х навчальних посібників з грифом МОН України (економіка, політологія), 2-х навчальних посібників ВНТУ. Автор 2-х наукових монографій.

Біографія опублікована у довіднику «Who’s Who in the World» (USA) за 1999, 2001 та 2011 роки.

Рассулов В.В.Рассулов Владислав В’ячеславович

Бізнес-консультант, проектний менеджер

Лікар-радіолог, менеджер – економіст; менеджер (The Open Unіversity off GB (UK), Business School (MCA-1,2. MBA); спеціаліст з управління активами.

У бізнесі з 1996 року.

З 2003 – консалтинг і проектний менеджмент: 34 підприємства (від 18 до 3200 робітників). Створення підприємств “під ключ”. Робота в Україні, Чехії, Німеччині.

Переможець Всеукраїнського конкурсу “Кадровий резерв – Нова сила України”. Нагороджений Срібною медаллю “За ефективне управління” (як Генеральний директор Полтавського тепловозоремонтного заводу). Член клубу “Ротари”.

Гура Н.О.Гура Надія Олександрівна

Доктор економічних наук, доцент кафедри обліку і аудиту Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Лаціс М.Лаціс Марина

Маркетолог. Консультант з маркетингу і менеджменту. Автор унікальних методик групової роботи. Автор і викладач майстер-класу з маркетингу. Засновник і директор приватного підприємства «Маркетингово-аналітична група».

Перша вища освіта: Одеський електротехнічний інститут зв’язку ім. Попова, закінчила в 1987 р. за спеціальністю «Інженер багатоканального електрозв’язку» (м. Одеса).

Друга вища освіта: Московський технічний університет зв’язку і інформатики (м. Москва), закінчила у 1997 р. за спеціальністю «Економіст-маркетолог».

2006 – курс «Школа ДЕНЕГ».

2007 – курс «Система «Результат».

2008 – курс з коучингу.

1987 – 1997 – Вінницький радіотелевізійний передавальний центр. Посада: інженер-нормувальник, програміст.

1997 – 1999 – компанія «Владимир». Посада: маркетолог.

1999 – 2010 – ПП «Маркетингово-аналітична група». Посада: директор.

Гаєвський О.А.Гаєвський Олег Анатолійович

Доцент, кандидат технічних наук, менеджер і сертифікований Європейською організацією якості (EOQ) аудитор у сфері якості й управління навколишнім середовищем.

Проводив підготовку з базових модулів більш як двух з половиною тисяч кваліфікованих менеджерів з якості в Україні та країнах СНД.

Ірина Руденко

1992 – 2003 – вчитель математики та інформатики.

2001 – 2005 – активні продажі та створення команди у мереживому маркетингу.

2005 – 2009 – Медіа-корпорація "RIA": медіа-консультант, керівник групи медіа-консультантів, керівник рекламного відділу газети "20 хвилин", директор з реклами газети "RIA".

З 2009 – індивідуальна рекламна й навчальна діяльність.

1987 – 1992 – фізико-математичний факультет Вінницького педагогічного інституту.

2001 – 2005 – тренінги особистого розвитку, програми будування та розвитку мережевого бізнесу.

2005 – 2010 – "Ефективні продажі", "Консультативні продажі", "Робота з запереченнями", "Управління взаємовідносинами з клієнтом", "В2В продажі", "Тайм-менеджмент", "Медіапланування", курс "Практичного маркетингу".

Вивчення досвіду роботи зарубіжних видавничих будинків (Росія, Польща, Румунія, Данія); участь у міжнародних конференціях видавців у Росії та ПАР.

Фостаковський С.Д.Фостаковський Стефан Дмитрович

Викладач РR – технологій та іміджології

1978 – закінчив Український поліграфічний інститут ім.І.Федорова за спеціальністю "Редактор науково-технічної літератури та реклами".

1991 –вища школа РR у Харкові, організована Європейською лігою РR.

З 1976 –  робота у Вінницькій облспоживспілці, де протягом 15 років очолював управління організації торгівлі.

З 1991 – професійно займається РR–технологіями у політичній, економічній, фінансовій, комерційній та інших сферах.

У 2004 – став одним із засновників всеукраїнської ліги РR.

У 2005 – був обраний членом президії всеукраїнської ліги РR.

Є автором книги "199 корисних порад для тих, хто хоче виграти вибори".

В даний час є викладачем РR–технологій та іміджології Київського університету культури.

Зубрицька І.Ю.Зубрицька Ірина Юріївна

Податковий консультант, лектор та автор бухгалтерських видань: "Дебет–Кредит", "Баланс", "ГлавБух"

Досвід роботи аудитором та судовим експертом – понад 15 років

Мамонова Л.М.

Мамонова Людмила Миколаївна

Адвокат

Практикуючий юрист з досвідом судової роботи і роботи юрисконсультом великих підприємств – понад 15 років.

Чиндова Т.Д.Чиндова Тетяна Дмитрівна

Психолог

Бізнес-тренер, професійний спеціаліст з досвідом роботи – понад 20 років.

Білоус В.В.Білоус Віктор Васильович

Бізнес-тренер, проект-менеджер, консультант

Досвід роботи бізнес-тренером – 11 років.

Спеціалізація: автор модуля тренінгів маркетинго-економічної спрямованості, бізнес-планування (інвестиційні проекти), аналіз кон’юнктури ринку, аналіз та оптимізація портфеля продукції, консалтинг з економічних питань, маркетингу та менеджменту.

Шевченко Д.А.Шевченко Ігор Анатолійович

Начальник відділу зовнішньоекономічних зв’язків та перекладів Вінницької торгово-промислової палати

Жовтень 2008 – серпень 2010 – Державний інститут інтелектуальної власності, заочне відділення

Спеціальність: інтелектуальна власність.

Кваліфікація: спеціаліст з інтелектуальної власності.

Пономаренко Жанна Анатоліївна

Начальник відділуштрихового кодування Вінницької торгово-промислової палати

Кащина Л.П.Кащина Лариса Петрівна

Начальник організаційного відділу та сектора туризму Вінницької торгово-промислової палати

Система менеджменту якості відповідно до стандартів ISO 9001.

Гусар Лариса Миколаївна

Голова "Вінницького клубу бухгалтерів"

Ружицька Таїсія Дмитрівна

Бухгалтер

Костенецький Олександр Іванович

Голова третейського суду Вінницької торгово-промислової палати

Загоруйко Олександр Дмитрович

Начальник центру інвестиційних технологій Вінницької торгово-промислової палати

Міщук Сергій

Практикуючий психолог

З 2006 – працює практичним психологом, основні напрямки – розвиток здібностей у дітей, робота з дітьми, що важко адаптуються. Учасник циклу радіо- та телепередач, присвячених феномену “дітей індіго”.

Займається активною тренерською роботою, є автором низки унікальних методик і тренінгів: Техніки масажу, Мистецтво масажу.

Проведення особистих (або сімейних) сесій: Релаксація (для тих, кто відчуває необхідність у подоланні стресових ситуацій і, можливо, цікавиться можливістю контролювати стан своєї нервової системи). Реабілітація (розробка індивідуальних програм дієтотерапії, фізичних і психічних вправ для відновлення природного балансу тіла та психіки). Реконструкція (інтуїтивно-індивідуальний підбір технік для послідовної зміни тіла – скелетного каркасу, м’язів, зв’язок, внутрішніх органів).

Проведення групових семінарів: Жіночий тренінг, Базові езотехніки.